Mama de 2

Da, da, stiu, frumos
Cand unul are teme si te roaga sa-l ajuti, dar el nu pricepe neam si celalalt se da cu capul de parchet ca vrea rochita, si plange pana se sufoca.
Ii dai rochita si fugi iar la birou luand tonul omului calm, citesti problema si-ti dai seama ca nu sti cate variante de numere de forma baab exista si cand sa cauti exasperat raspunsul de la sfarsit fara sa te vada ochiul vigilent al copilului, si cand incordarea e maxima si-l trimiti sa caute creionul roz ca tu sa poti trisa...auzi din nou zbiarate ca din gura de sarpe...alergand spre directia camerei alaturate iti trec o mie de ganduri prin teasta si te gandesti ca la urletele alea e posibil sa fi cazut dupa biblioteca sau dupa televizor..dar stai ai plasma...nuuu...se tavaleste si plange cu suspine..uiti de problema la mate, o iei in brate si incerci sa deslusesti ce zice....aaa...vrea rochita cu fluturasi. O cauti, o gasesti si scoti si dresul, o imbraci repede si fugi. La birou copilul cu creion roz deseneaza o corabie direct pe lemnul alb al biroului. Te abitii sau tipi? Mai aveti inca 6 probleme si tema la romana; si doar doua ore la dispozitie....mmmm... ce miroase asa??? E mancarea.

Mai pot?

Comentarii

  1. Fiindca nu am putut sa sun de la munca iar acasa cand am ajung am uitaat!
    Iata primul (cred) comentariu.
    La multi ani! Sa-ti traiasca fata cucuiata! Si te sun maine oricum, da' nu puteam lasa ziua sa treaca asa (inca nu e 12 :) ). Pup si hug!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comment or no comment?

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie