Atractia - Sylvia Day

      De obicei nu ma bag la astfel de carti, sa spunem ca de data asta nu stiam prea bine ce contine, gandul ma ducea mai mult spre ,, Legea atractiei ,, o carte motivationala ce mi-a schimbat modul de a gandi. ( ma credeti? - eu nu)

Si ,, Atractia,, a schimbat ceva la mine, poate chiar si modul de a gandi.
Daca te apuci sa citesti carte e obligatoriu sa te identifici cu Eva, astfel vei trai magnetismul primei intalniri si toata povestea la maxim.
Da ....m-a prins inceputul ...iar dupa vreo 50 de pagini cred am intrat direct in partea Porn, pot sa spun doar atat ...in film nu poti vedea atat de bine actiunea....si ce actiune ...te lasa ....cum sa spun ...ca nu gasesc cuvintele.

Atractia (primul roman din seria Crossfire)

 Mai departe nu mai m-am gandit la nimic, o carte mai usoara si mai relaxanta nici ca nu puteam gasi ( bine cartea m-a gasit pe mine prin colega mami de rares). Mai departe povestea nu e atat de captivanta dar poti invata ceva...ceva..... Oricum e tare ... tocmai am comandat si partea a2a ,, Revelatia,, caci sfarsitul nu mi-a placut atat de tare..

cam atat poate fi relatat in cuvinte

Dar in mod sigur un film nu poate relata in detaliul in care relateaza cartea.


PS. Mi-am dat peste cap clasamentul:

1.Pasarile Galbene si Scrisorile Emin/ Veronica.

2. Atractia ( poate ca sunt usor ipocrita si nu-l pun pe locul1 :D - dar sa nu mai spuneti nimanui.

3. In alta viata ( Levy)

4. Vieti Paralele ( Florina Ilis)

5.

6.

7.

8.

9. Intalnirea cu visele....

10. Prea multa fericire - Alice Munro


...sa vedem cum va fi clasamentul in continuare si eu sunt curioasa... m-am apucat de ,, Si daca e adevarat,, - Marc Levy -- momentan inceputul e cam cliseu de film.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ALFABETUL CU NUME - poezie